Spring til hovedindhold

5. august 2022

Dansk email marketing guide

10 email marketing tips, som du bør overveje før du bruger al din tid på at sætte flueben ved de 3 ting, din chef har hørt at man SKAL gøre for at få succes med email marketing

 

Vil du vide, hvilke indsatser der er de vigtigste for at din virksomhed får succes med email marketing?

Hvis du arbejder med email marketing, så er jeg sikker på at du altid har for lidt tid til alt det du gerne vil nå.

Jeg synes generelt tjeklister og best practise råd er ret værdiløse! Derfor har jeg lavet en serie på 10 mails, hvor alt det jeg gerne vil fortælle dig er brudt op i let fordøjelige bidder, der kan læses på nogle få minutter.

 

Vil du vide mere om mine overvejelser bag de 10 mails, så læs videre herunder 😊

Tror du jeg eller nogen anden kan give dig en checkliste med de 3 eller 10 vigtigste indsatser, uden at kende din virksomhed og jeres konkrete situation?

Det tror jeg ikke!

Du er nødt til selv at gøre arbejdet med at afgøre, hvad der er vigtigst for dig og din virksomhed.

Men en del af det arbejde er selvfølgelig også at kigge på hvad andre gør. Ved at kigge på hvad andre gør, kan du overveje hvad du vil gøre på samme måde som andre, og hvad det giver mening for dig enten slet ikke at gøre, eller gøre helt anderledes, for netop at skille dig ud og komme foran konkurrenterne.

Derfor har jeg IKKE lavet en tjekliste med ting du SKAL gøre for at få succes med email marketing.

Jeg har i stedet lavet 10 email marketing tips, som jeg synes du BØR have med i dine overvejelser, før du bruger alle dine kræfter på at sætte flueben ved de 3 ting, som din chef har hørt at man SKAL gøre for at få succes.

I stedet for bare at give dig de 10 tips som en checkliste, så har jeg lavet 10 emails, hvor jeg i hver mail uddyber de enkelte tips, så du også får mine input til hvordan du vurderer om det enkelte tip er relevant for dig – og hvordan du kan gennemføre det, hvis det er relevant for dig.

Jeg håber også at de 10 mails i sig selv kan give dig inspiration til, hvordan du selv kan arbejde med automatiserede serier af emails – for det med automatiserede email flows, det er selvfølgelig også med på listen (ligesom det har været i mindst 15 år...).

God fornøjelse.

Torben Rasmussen

Direktør, partner